O meni

Moja zgodba s čebeljimi krpicami se je začela, ko sem v želji po zmanjševanju plastičnih odpadkov, šivala nakupovalne vrečke za večkratno uporabo.

Na spletu sem prebirala še druge namige za zero waste ureditev gospodinjstva in naletela na nasvet, kako izdelati krpico, ki nadomesti plastično folijo. Ideja se mi je takoj zdela genialna. Doma sem imela vse potrebne stvari in se kar hitro lotila izdelave.

Krpice sem izdelala za sebe ter nekaj prijateljic in vse smo jih začele navdušeno uporabljati.

Ker sem že nekaj časa iskala iskrico, kako preusmeriti svojo poklicno pot, ni trajalo dolgo od prvih poskusov, do sestavljanja prve kolekcije krpic. V mesecih snovanja embalaže in preizkušanja različnih receptur za voščenje, sem začela s postopkom ukinjanja prvotne dejavnosti mojega podjetja. Prišel je čas za nove izzive.

Tudi domače gospodinjstvo postopno urejam po načelu nič odpadkov. Sadje in zelenjavo kupujemo le še pri kmetu, jogurta v lončkih na kupujemo več, ampak na bližnjo kmetijo odnesem steklene lončke, v katere nam naredijo jogurt, papirnate brisačke smo zamenjali z bambusovimi, ki jih lahko opereš, iz frotirja sem sešila blazinice za odstranjevanje ličil.

Pridružite se mi v skrbi za okolje

Naročilo

Naše izdelke lahko naročite preko e-pošte.
Ob naročilu prosim navedite ime izdelkov, ki jih želite kupiti ter število kosov v polje Opombe.
Potrebujemo še naslednje vaše podatke:


Plačilni pogoji

Vaše naročilo odpošljemo po plačilu predračuna. Ob naročilu nad 30 eur ne zaračunamo poštnine.

Dostavljamo le na področju Slovenije. V kolikor želite dostavo izven Slovenije ali izbrati kakšno drugo obliko plačila, lahko vse naše izdelke naročite na https://www.trgovinaika.si/

Reklamacije in vračilo blaga
Reklamacije sprejemamo preko e-pošte, 8 dni od prevzema blaga. V kolikor z naročenimi izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni od prejema vrnete. Izdelki morajo biti nepoškodovani, neuporabljeni in v originalni embalaži. Kot nadomestilo vam lahko pošljemo drug izdelek ali vrnemo denar.

Varovanje podatkov
Vaši podatki so varovani v skladu z veljavnimi predpisi.