Uporaba BeeZeeB krpic

S toploto dlani zmehčaj krpico in vosek na njej. Tako se enostavno upogne in lažje ovije vsa tvoja izbrana živila. Nadomešča tudi pokrov posode s hrano.

Ovij polovico limone, svoj najljubši sirček, solato, kruh ali novoletno darilo. Izdelaš lahko origami škatlico in v njej postrežeš oreščke ali žepek za sendvič, ki ga na izletu pohrustaš za malico. Možnosti uporabe so brezmejne.

Izbiraš lahko med ovoji različnih velikosti.

Po uporabi krpico nežno operi z mlačno vodo. Dodaš lahko blago raztopino naravnega detergenta. Obriši, posuši in shrani za naslednjo uporabo.

Krpico uporabljaj leto dni, lahko dlje. Ko oceniš, da ni več primerna za uporabo, jo lahko odvržeš med biološke odpadke ali iz nje izdelaš baklo za vrtno zabavo.
Krpica ti bo služila dlje, če jo občasno povaljaš med dvema polama peki papirja.

SMALL WRAP 20 cm x 20 cm
Mala krpica – velika zabava.

Ovij polovico avokada ali paradižnika, pokrij posodico s hrano ali zavij darilo.

MEDIUM WRAP 26 cm x 26 cm
Srednja krpica – brezmejne možnosti.

Narezano papriko ovij za piknik, tam pa krpico uporabi kot servirno podlago. Ovij si malico za službo; v srednjo krpico lično ovit sendvič bo postal glavna tema pogovora!

LARGE WRAP 33 cm x 33 cm
Velika krpica – velika kreativnost.

Pokrij posodo v kateri vzhaja testo za kruh, ovij solato, por ali štručko kruha.

BIG WRAP 55 cm x 37 cm
Največja krpica – vse ovito, vse pokrito.

Ovij polovico velike lubenice, hlebec kruha ali uporabi kot podlago za serviranje na pikniku.

BeeZeeB povoščene krpice so okolju prijazna zamenjava plastične folije. Vašo hrano ohranjajo svežo, prispevajo k zmanjšanju odpadkov in zviševanju okoljske zavesti. Izdelane so iz 100% bombažnega blaga, čistega čebeljega voska, bio jojobinega olja in ročno nabrane smrekove smole iz Slovenskih gozdov.

Opozorilo
Povoščene krpice niso primerne za ovijanje vroče hrane. Odsvetujemo jo tudi za shranjevanje surovega mesa. V kolikor ste alergični na katerokoli sestavino, ki je uporabljena pri izdelavi krpice, vam uporabo odsvetujemo.

Naročilo

Naše izdelke lahko naročite preko e-pošte.
Ob naročilu prosim navedite ime izdelkov, ki jih želite kupiti ter število kosov v polje Opombe.
Potrebujemo še naslednje vaše podatke:


Plačilni pogoji

Vaše naročilo odpošljemo po plačilu predračuna. Ob naročilu nad 30 eur ne zaračunamo poštnine.

Dostavljamo le na področju Slovenije. V kolikor želite dostavo izven Slovenije ali izbrati kakšno drugo obliko plačila, lahko vse naše izdelke naročite na https://www.trgovinaika.si/

Reklamacije in vračilo blaga
Reklamacije sprejemamo preko e-pošte, 8 dni od prevzema blaga. V kolikor z naročenimi izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni od prejema vrnete. Izdelki morajo biti nepoškodovani, neuporabljeni in v originalni embalaži. Kot nadomestilo vam lahko pošljemo drug izdelek ali vrnemo denar.

Varovanje podatkov
Vaši podatki so varovani v skladu z veljavnimi predpisi.